"bloggpaus" i 2 veckor

Ska till Örö, ses om två veckor! ;)


Clothes



Tittade runt lite på nätet och hittade det här som jag tyckte var fint.
Från Gina Tricot och Bikbok :)



Gröna Lund

Hejhej! Idag har jag varit på Grönan med Vega. Vi skulle träffas klockan ett men det blev lite senare för jag hittade inte mitt guldkort haha :p Sen så började det regna och sådär men det gick bra ändå, sen så åkte vi hem vid ungefär kvart över 7. Tog tyvärr inte med mig kameran idag så det blir inga bilder. minst en timme senare.. Haha oj! Glömde inlägget :P Har inget mer att skriva om dagen just nu, bye!

-



(om ni undrar varför jag håller armen så konstigt så är det för att man måste klicka
med musen när man tar kort, haha dålig förklaring..)

E C L I P S E

Hejsan (: Jag ångrade mig lite om bloggpausen, eller ja.. Snarare att jag kommer kanske blogga idag och imorgon men inte sen i två veckor för på söndag så åker jag till örö.
Idag så var jag och Stephanie och såg Eclipse i alla fall. Den var ju bra och så, men den tog slut så snabbt kändes det som, även fast den var över 2 timmar lång, men det är klart, allt blir ju mycket mer långt och detaljerat i böckerna. Sen efter bion så kollade vi runt lite i affärer, jag hittade ett par nya pärlörhängen för 20:-(rea) på ur&penn. Billigt va? Har ju egentligen såna redan men det ena är borta ^^ Jag har massvis med örhängen som jag bara har ett av -.- Haha oj det blev ett långt inlägg! Bye!

Bästa bildkvalitén ever!..

Snälla rösta på min sko! :)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


BLOGGPAUS

Okej, jag har absolut ingenting att blogga om just nu. Så jag tar bloggpaus tills jag kommer hem i augusti, då ska jag börja blogga igen. Hörs då!

Hemma


sötis ^^

Nu är jag hemma! Usch, har fått massvis med myggbett :/ Vi har i  alla fall först varit på Djurö, sen Sa
Imorgon ska jag på bröllop och i övermorgon så kanske jag ska träffa Stephanie. Nu ska jag äta!
Tillbaka  :P Nu ska jag kolla lite bloggar och facebook och sådant! Puss

Hejsan! Är på båten i sandhamn nu och idag...

dsc03147 (MMS)

Hejsan! Är på båten i sandhamn nu och idag så ska vi bara bada och lite sånt, sen åker vi hem och jag är nog hemma vid 6 eller nåt. Förresten så är det jacobs och mitt rum som vi sover i på bilden. Jag vart på ful när jag ttog kort på mig själv på det fick bli på nåt annat. Bye


Sandhamn

Hej! Nu är jag i Sandhamn. Det fanns internet här så jag bloggar från ipoden. Snart så ska jag gå och köpa glass :)      Jag kommer hem igen imorgon iaf, och på fredag så kanske jag ska se Eclipse med Stephanie. Byebye

Stockholm


Hejhej! Nu är jag tillbaka i Stockholm efter att ha varit på Öland i 2 veckor. Jag vaknade vid 9 idag och nu har jag ätit frukost och duschat. Idag så ska vi ut med en båt, vi ska först till Djurö tror jag det var, och imorgon så ska vi till Sandhamn. Vi får låna en båt som är 60 fot :D Så den är rätt stor. Men tyvärr så betyder det nog ingen bloggning! Kanske mobilbloggar eller bloggar från Ipod touchen om det skulle finnas internet nånstans men antagligen inte. Men nu ska jag nog packa lite grann! Puss&Kram

varmt!

Det är jättevarmt ute just nu! Man orkar nästan inte vara ute.. Men jag ska vara det ändå för man orkar ju inte sitta inne hela dagen heller. Snart ska vi äta lunch och sen så vet jag inte riktigt vad vi ska göra idag. Men ikväll så kommer Stephanie i alla fall. Kanonkul! Haha. Jag kanske bloggar någon mer gång på Öland, jag vet inte riktigt hur det blir. Men när det är sommarlov så har man inte riktigt tid att blogga varje dag liksom. Men jag ska börja blogga igen på riktigt i höst. Nu ska jag kolla facebook och sen gå ut! Bye

Kollade runt lite på mormors bilder och hittade den här. Aaaw det ser ut som milla :]


Öland

Hejsansvejsan! Nu så är jag på Öland, eller ja, jag har varit här i några dagar men inte orkat blogga. Det är inte så kul här just nu för har inget att göra och ingen att va med :/ men på måndag, då smäller det! haha skoja, nej men då kommer stephanie och det blir ju kul! :D nu är jag hungrig och vill ha mat, intressant va? aja jag kommer ändå inte på något intressant att skriva så bye!

Bilder Kreta del 1


Hotellet

Jag på balkongen, haha ful :P

Cornetto Love Chocolate, en god glass som inte finns i Sverige!

ben.. :)

stranden

min konstiga frisyr beror på att jag har knut :)

Jenny!

haha

jag på restaurang

mums!

Orkar inte ladda upp fler just nu, del 2 kommer kanske senare idag.





svar

mimmi om Hejdå Sverige!:
DÄR VA JAA!! :D
VILKET HOTELL GMN :D<3

Svar: Va kul :D Jag var på ett hotell som hette Alexandra beach! <3

(varför jag gjorde ett svar i ett inlägg var för att jag inte visste hur jag skulle svara annars :P)


Hemma i Sverige igen!


Hej,
har tyvärr inte hunnit med att blogga när jag var på Kreta! På dagarna så var jag på stranden, sen gick jag hem och duschade osv och sen åt vi middag på någon restaurang. Så det har inte funnits tid! Men det var iaf jättehärligt där, över 30 grader varje dag och supervarmt i vattnet! Och klart vatten var det också. Jag och jacob snorklade en dag och såg lite coola fiskar ;) En dag så åkte vi in till Chania, kollade runt lite i stan där men handlade inget förutom en handuk tyvärr :( Men den var fin iaf, kan visa den sen. Förresten så har dom mycket godare gb-glassar i Grekland än i Sverige, intressant va? Nej men nu kommer jag inte på något mer att berätta, men ska ladda över lite bilder nu, det är mer intressant tror jag :) BYE!

RSS 2.0