Benjamin!


Haha dom här är så jävla sköna :D Vega och jag har suttit och kollat på dom nu hihi :)
Snart ska jag ut och jogga med mamma. Kanske bloggar mer senare. Puss och kram!

Morsdag!

Hej! Har inte haft tid för att blogga, men nu har jag det. Idag så har jag varit med Bea somsagt, vi gick ju på bio. Hittade även två baslinnen från H&M som jag köpte innan bion. Filmen var faktiskt bra :)
Har inget mer att skriva just nu så hejdå :)

Sex And The City 2 imorgon!


Den här filmen ska jag och Bea se imorgon. Någon som vet om den är bra? =)

Lördag

Hejhej. Idag så träffade jag ju Agnes, Rebecka och Lovisa först på morgonen. Sen åkte jag och Alicia och provred, det gick jättebra och verkar mycket bättre än det vi går på nu. Så vi ska börja där om det finns plats, som det antagligen gör. Tog förresten ett kort på bikinin som jag sa, tror jag. Här:

Underdelen ser jättestor ut men den är inte det, storlek 34 :o

Helgens planer


Friday


Emilia Vega Agnes Sandra
Hej! Idag så slutade vi kvart över två. Jag, Agnes och Jossan gick hem till mig och fikade lite och lite annat. Sen när dom hade gått så åt jag och min lillebror mat och sen joggade vi. Bra va? :D Jag blev jättetrött av två varv runt vanadisparken, har världens sämsta kondition! Ska försöka börja jogga lite.. 
Förra helgen tror jag det var, så köpte jag en bikini. Kan kanske ta ett kort och visa den sen. Köpte ett linne också då. Gud vilket tråkigt inlägg hejdå..

 

Shoes


Dom här ska jag nog köpa imorgon! :) Hoppas jag hittar dom i butiken bara.

Onsdag

Hej! Idag hände det inte så mycket, en helt vanlig skoldag och sen efter skolan gick jag och Vega och köpte 7elevens yoghurtglass, den är jättegod! Sen mötte jag mamma och jacob för vi skulle fixa pass. Sen så köpte vi ananas på vägen hem, I love it! Har inte så mycket mer att säga. Bye /Jenny

Nu-

Desperate Housewives!

Kreta <3

Visste ni att i sommar så ska jag till Kreta! :)
Ska bli superkul!

SunGarden Alexandra Beach

Slumpade bilder..

Nu kommer jag bara att ta ut lite random bilder och visa! :)


Jag i Sälen, åkte trollskogen :)


Haha bara några som fattar.. :)


OMG skit ful.. AJa jag sitter i pyjamasbyxor och kollar på film :)


Hmm.. V & Jag borstar tänderna (?)


Emilia, Vega, Agnes och Sandra!


Stephanie och jag


We love icecream!


Grönan första gången i år!




Idrottsdag

Hej! Idag hade vi idrottsdag, och vi vandrade 11 km! Inte så värst roligt men det gick ganska snabbt ändå. Till matsäck så hade jag med mig makaroner, korv och majs! I love majs! Sen så hade jag köpt donuts och en risifrutti också, fast risifruttin orkade jag inte äta upp. På vägen hem på tunnelbanan så var Jesustanten där, Sandra berättade att hon hette det och att hon är "känd" hon finns på youtube och så. Haha det visste inte jag, men jag har sett henne en gång innan. Hon är rolig i alla fall, hon typ sa till Sandra någonting om "samtal om gott och ont" haha skumt? När jag kom hem så satte jag mig och pluggade lite matte, tror inte att jag behöver göra så mycket mer matte faktiskt, vi har ju bara A-delen imorgon och jag kan det mesta!
Har ingen bild från idag så det får bli någon random...

Stephanie och jag


Chokladbollar

Har nyss bakat chokladbollar och pluggat lite matte inför imorgon, då vi har matteprov!
Det blev inte så många chokladbollar eftersom dom är stora (och för att jag åt lite av dom)




+
Pluggning


Dagens outfit




                          

♥ Baslinne - H&M
♥ Linne - H&M
♥ Jeans - JC
♥ Kofta - H&M
♥ Armband - Fått från mamma
♥ Halsband - fått av mormor


Börjar om

Hej! Raderade alla inlägg nu. Tänkte börja om faktiskt. Från och med nu så blir det minst 2 inlägg/dag. Ska försöka att ladda upp lite fler bilder och så också. Så nu börjar jag blogga på riktigt, till skillnad från innan där det bara blev ca 1 inlägg i veckan, ingen vill ju läsa en sån blogg! Ska försöka att lägga upp dagens outfit varje dag också, det är roligt att läsa om, tycker jag i alla fall! Nu ska jag försöka skaffa lite läsare också, har kanske högst 8-10 besökare här haha :) Det ska ändras! Nu ska jag äta middag. Bloggar snart mer! Bye /jenny

RSS 2.0